Crew

De bemanning van de Tendertrap bestaat uit Mathijs en Jeanine. Mathijs is vanaf zijn 13e altijd bezig met zeilen. Hij ging vaak mee op de zeilboot van zijn beste vriend en gingen samen op avontuur richting Friesland en Zeeland. Zijn grote droom was altijd een eigen zeiljacht waar hij lekker mee kon gaan zeilen, waar de wind hem zou brengen.

Jeanine is vanaf haar 6e jaar al op het water, eerst natuurlijk stuntelen in een optimist. En nadat dat best een succes was kreeg zij haar eigen optimist. De Niasje, het kleine zusje van de grote Nias van haar ouders, een Moody 35. Toen ze wat groter werd zeilde ze mee op de Nias. En verkende we het IJsselmeer en de Wadden. Haar droom was kapitein worden van haar eigen zeiljacht. En ooit de wereld rond op zoek naar nieuwe avonturen, culturen en prachtige bestemmingen.

Nu zijn we samen en delen onze grote passie, zeilen! In juni 2013 vonden we onze droom boot, de Tendertrap. We hebben haar samen opgeknapt en weer helemaal up to date gemaakt. Nu zeilen we haar overal naar toe. En genieten van het zeilen en onze dromen die we samen hebben.

Samsung s5 fotos 130                   

Advertenties