Welkom

Welkom op ons blog van zeiljacht Tendertrap. Wij zijn Mathijs en Jeanine. De eigenaren van de Tendertrap. Twee mensen die gek op elkaar zijn, en samen een grote passie hebben. Dat is zeilen!

Onze droom is mooie tochten maken met onze Tendertrap en het vaargebied steeds iets uitbreiden, op zoek naar mooie nieuwe culturen en bestemmingen. Momenteel zijn wij constant bezig om de Tendertrap in top conditie te krijgen en te houden. Onze Tendertrap heeft al een enorme refit ondergaan, maar er is altijd nog veel werk nodig om haar ons de wereld te laten zien. Beetje bij beetje knappen we haar op en krijgt ze de nodige voorzieningen voor veilige tochten. We maken mooie trips  in Nederland, omgeving IJsselmeer, Zeeland en de Waddenzee.
Volg ons zeiljacht Tendertrap en haar bemanning!

 

Advertenties

2 reacties op ‘Welkom

    1. Dank je wel, we zijn ook erg blij met onze Tendertrap en de refit die ze ondergaan heeft. Plannen om te vertrekken hebben we nog niet, wel om fijne zeilreizen te maken ‘tussen’ het werken door. Ik volg jullie via Facebook wat leuk om van jullie een reactie ontvangen!

      Groetjes Mathijs en Jeanine

      Like

Reacties zijn gesloten.